Monday, July 4, 2011

Copa America Preview - Uruguay vs Peru - voorspelling

Copa America Preview - Uruguay vs Peru - voorspelling 14-time Champions Uruguay Copa America campagne kick-start hun toernooi underdogs tegen Peru in het Estadio del Bicentenario. Een blik op wat er te verwachten van de openingswedstrijd van Groep C.


Uruguay info:
Fifa ranking: 16e
Verwachte lineup: Mulsera, Caceres, Godin, Lugano, Scotti, Periera, Perez, Gargano, Forlan, Suarez, Cavani
Het team geavanceerde de verste dat onder de Zuid-Amerikanen in de World Cup van vorig jaar en sindsdien, heeft slechts gegaan sterker Peru gezichten in haar eerste wedstrijd van het toernooi. Luis Suarez, Edinson Cavani, Diego Forlan en Diego Lugano zijn allemaal in topvorm voor de opening armatuur tegen de Peruanen. Zij zijn de sterkste kanshebbers voor de titel samen met Argentinië en Brazilië. Coach Oscar Tabarez is een intelligent tacticus WHO heeft laten zien op keer en dat hij kan elk type van het voetbal aan te passen en heeft geen angst voor hoe sterk zijn tegenstanders zijn. Een speciale rivaliteit de tussen Argentinië en de Charruas groeit als Beide teams zijn hongerig naar een record 15e Copa America triomf. Na het bereiken van de derde plaats en vierde plaats in de laatste twee toernooien Copa America, de huidige generatie van de Uruguayaanse spelers wordt op grote schaal als een van de allerbeste in hun land in de laatste vijf decennia vooral omdat het helpen van de National Team eindigde als vierde vorig jaar in Zuid-Afrika .
De mens om naar te kijken:
Een stoere selectie moest worden gemaakt voor deze plek is het tussen Edinson Cavani en Diego Forlan, maar de Napoli hit man net voorbij de randen World Cup winnaar Gouden Bal. Cavani, bijgenaamd "El Matador" voor zijn indrukwekkende verschijning, heeft een uitstekend seizoen met Serie A club Napoli scoorde 33 doelpunten in een totaal van 43 verschijningen. De 24-jarige in-vorm spits Wordt het testen van de Peruaanse verdediging en keeper om hun grenzen met de wil van Diego Forlan en Luis Suarez assisteren hem.
Peru info:
Fifa ranking: 49e
Verwachte lineup: Fernandez, Acasiete, Vilchez, Rodríguez, Vargas, Corzo, Ballon, Cruzado, Ruidiaz, Carrilo, Guerrero
Al zwakke kant Sergio Markarian is getroffen door een klap Verder Pls Jefferson Farfan en Claudio Pizarro, twee van de beste spelers in het team, waren de bron personen gedwongen terug te trekken uit het toernooi als gevolg van blessures. Ze hebben een moeilijke groep afwachting van Them. Op papier, de twee-tijd Champions hebben zeer weinig kans van de kwalificatie van een groep bestaande uit Uruguay, Chili en Mexico. Ze wonnen de laatste wedstrijd in 1975 en hebben een verwaarloosbare kans op het winnen van de beker deze keer. De komst van Uruguayaanse coach Sergio Markarian hoofd was de oorzaak van een aantal tijdelijke vertrouwen, maar zelfs hij heeft moeite om een ​​competitief team te vormen van de ondiepe poel Peru's talent. Toch zal de La Blanquirroja hoofden in het toernooi gemotiveerd door het feit dat ze erin geslaagd om de laatste vier te bereiken in de laatste drie edities van de Copa America.
De mens om naar te kijken:
Zoals naar voren Jefferson Farfan was Afgedankte lijden aan het toernooi na een laesie in het linkerbeen, Juan Manuel Vargas is nu de enige kandidaat overgelaten aan de hoop van de Peruaanse fans levend te houden. Vargas is uitgegroeid tot een icoon in de Inca selectie voor zijn inzet, kracht en nauwkeurigheid in de aan te pakken, en is en zijn lezing van het spel. Hij wordt beschouwd als een van de beste links Backs in de Serie A als zijn ban in Fiorentina is een succes, en hij wordt achtervolgd door een aantal grote Europese clubs.
Voorspelling:
Moet een comfortabele overwinning voor de blauwe outfit Door hun uitstekende vorm en Peru's verwondingen. De Peruaanse verdediging zal moeten zetten in een veel moeite om spelers als Suarez, Forlan en Cavani stoppen van het raken van het net. They Might Be gewoon geluk genoeg om een ​​gelijkspel Snatch.

0 comments:

Template by : kendhin x-template.blogspot.com